Hadice pro bezchybné čištění bazénů

Vlastnit zahradní bazén je v současné době takový nadstandard, který ovšem není nijak výjimečný. Pokud máte na vaší zahradě místo, na které svítí slunce většinu dne a netajíte se tím, že vodu milujete, není důvod k tomu, proč byste si ho neměli zakoupit.

Ke každé vodní nádrži však musíte mít i sortiment, který vám pomůže udržet jeho vodu vždy čistou. Není to pouze bazénová chemie, ale i další příslušenství, díky kterému bude vaše koupací sezóna více než povedená.
fotografie velkého bazénu

Bez hadice by to jednoduše nešlo

Bazénové hadice patří mezi ten nejdůležitější sortiment, který byste si měli zakoupit ještě před začátkem sezóny. Jedná se o nezbytnou součást čistícího procesu, kterému budete věnovat pozornost každý den.

Usnadní vám práci při čištění vašeho bazénu, pokud jich zapojíte k vašemu vodnímu vysavači nebo jakékoliv filtraci a čističce. Vybrat si můžete i délku, která pro vás bude komfortní a umožní vám snazší manipulaci s bazénovou technologií a dalším příslušenstvím, ke kterému ji můžete zapojit.
hadice na vodu

Dlouho vydrží a nezklamou vás

Sortiment všech dostupných hadic se zaměřuje především na kvalitu materiálu. Ten je nesmírně odolný vůči poškození, dostatečně pružný pro ještě lepší manipulaci a rovněž nepodléhá opotřebení z hlediska styku s bazénovou chemií. Můžete se tedy spolehnout, že jich budete používat několik let po sobě, protože se neznehodnotí ani působením chemie na jejich plastový materiál.

Lákat vás může i výběr barevných odstínů. I když barva nemá zásadní vliv na to, jestli fungují, platí, že černá hadice je výjimkou. Ta se totiž výborně hodí k připojení k solárnímu ohřevu, protože se v ní voda ohřívá rychleji a udržuje teplo mnohem více, než je to u modré nebo bílé hadice.

Jestli tedy solární ohřev máte, dopracujte se k ještě lepším výsledkům pomocí tmavé variantě hadice, která vám přispěje nějakým stupněm navíc.